reede, 4. november 2011

Koja Pokker, 25. oktoober 2011


25. oktoobril kell 19 toimus Lost Continendis esmaskordselt Koja Pokkeri Turniir. Pokkerihuvilisi kogunes kokku 19, kellest JCI liikmeid oli 6 : Age ja Andres E-kojast; Henry Go Kojast; Peeter, Kadi ja Liis Toompea kojast. Ülejäänud mängijad olid meie tuttavad ja sõbrad, kel pokkeri vastu kirg. Et mäng kergemini selgeks saaks vähem kogenud mängijatele , siis sai seinale ka kleebitud spikker, mis aitas meeles pidada käte tugevuse järjekorda.

Mängima asuti kahes lauas vastavalt 9 ja 10 inimest laua kohta ning esimesed mitukümmend minutit pidasid kõik mängijad vapralt vastu ilma turniirilt välja kukkumata. Juba tekkis hirm, et nii „tight“ mängijatega kestab turniir niiviisi hommikuni :)
Kuid mingil hetkel ilmselt esimestel mängijatel hakkas kannatus katkema või vedas närv alt, mistõttu ükshaaval pudenesid esimesed inimesed välja turniirist. Sellest aga polnud midagi hullu, sest niiviisi sai kõrval vabas lauas moodustada uue laudkonna, kellega pokkerit edasi turniiri väliselt taguda ja oma oskusi lihvida.

Finaallauda jõudsid Siim, Kalmer, Henry, Roland, Helen, Kadi, Piret, Toomas ja Lauri. Neist JCI´kaid Henry ja Kadi näol. Võib öelda, et kümnest finaallauas mängijast olid viis kibedad pokkerikäed Wismari PC klubist. JCI lippu hoidis kõrgel Henry Go kojast, kes saavutas esimesel Koja Pokkeri turniiril tubli kolmanda koha! Palju õnne Henryle!
Esikoha võitmise osas sõlmisid seekord Siim ja Kalmer omavahel sõbraliku leppe, et jagavad auhinnaraha omavahel võrdselt ja lasevad fortuunal otsustada esikoht. Ehk siis võidukäsi otsustati nn „mündiviskega“, kummal tuleb järgmine käsi parem. Seekord oli kaardiõnn Siimu poolt, kes viimases käes tõmbas välja endale võiduka kolmede kolmiku ja seega napsas esimese Koja Pokkeri turniirivõidu. Turniirivõit saabus südaööl peale 5 h meeleolukat pokerdamist.
Siinkohal suured tänusõnad Toomas Taimlale, kelle toetusel ja nõuandmisel Koja Pokkeri esimene turniir toimus ning kes ka mõnusalt ja muhedalt meie tuju üleval hoidis kogu õhtu jooksul ja vähemkogenud mängijaid õpetas.


Järgmine turniir on plaanis juba 8. novembril kl 19.00 Lost Continendis ning huvi korral jälgi reklaami facebook/kojapokker. Oled oodatud mängima!



Üldine info turniirist: Koja Pokker on pokkerisõprade ühendus, kes vaba aja veetmise eesmärgil koguneb kaks korda kuus liikmetele ja nende tuttavatele mõeldud pokkeriturniirile. Eesmärgiks on veeta mõnusalt aega ning ka koguda heategevuseks klubisse raha, mis annetatakse hooaja lõpus mängijate poolt hääletatud lemmik heategevusprojektile.
Koja Pokker sai alguse JCI Toompea (www.jci.ee) koja algatusel , mängijateks JCI liikmed ning nendega seotud inimesed. Esimene turniir toimus 25.10.2011 Lost Continendis, Narva mnt 19, Tallinnas kokku 19 osavõtjaga.
Pokkeri turniiri sisseost: 15 eurot, millest 13 eurot läheb turniiri auhinnafondi ja 2 eurot kogutakse heategevusfondi.
Turniiri põhimänguks on No Limit Texas Holdem freezout. Turniiri alguses antakse igale mängijale 5 000 mängumärki. Mängu formaat on 9-10 mängijat ühe laua kohta.

Kirja pani: Kadi Maldur

Kommentaare ei ole: