esmaspäev, 19. aprill 2010

Toompea korvpalliturniiril Tartus

17.aprill toimus Tartus traditsiooniline JCI Korvpalliturniir. Sel aastal võitis selle JCI Tallinn, nii et järgmisel aastal saame palli põrgatada siinsamas kodulinnas. ;)

Turniiril osales 6 koda, E-koja ja Haapsalu ühendvõistkond ning lisaks klubi Maasika külalisvõistkond. Veel napilt nädalavahetuseni polnud kindel, et kas meie koja poolt sel aastal ikka saame tiimi kokku, kuigi tubli tiimijuht Joonas oli ise varakult valmis.

Meie korvpallikapten Joonas kommenteerib ise tulemust järgmiselt:
Arvestades meie eelnevat kokkumängukogemust - mis täielikult puudus (viimane kord oli eelmine korvpalliturniir:)) - võis mängupildiga üldjoontes rahule jääda. Iga mänguga läks meil asi paremaks, paraku tundus, et ka vastased läksid tugevamaks. Kahjuks sattusime ühte alagruppi hilisema 1 ja 2 koha võistkonnaga (Tallinn & Viljandi) ning ka Toomemäe oli meist lõpuks üle. Seetõttu jäi võiduskoor avamata. Muide sama teema oli ka eelmiste aastate tähtmeeskond Raplaga.
Sai veedetud üks sportlik laupäev ning kõik on elusad ja terved, mis ongi peamine! :)

Meie tubli naismängija Piret lisas, et tema jaoks oli tegemist ühe tõsise spordipäevaga, jalad andsid end veel pärast minu päeva tunda. Ta ütleb, et olenemata sellest, et enne oldi omavahel vähe kokku mänginud, oli teamitöö sellegipoolest super! Mehed andsid endast kõik ja seda otseses mõttes, kuna neil ju vahetusvõimalust ei olnud. Piret ja Nuria said teineteisele õnneks ka puhkust anda.

Lõpetuseks tsiteeris Piret Eesti Koja presidendi Hanno Jarveti sõnu: „Juba enne mängu oli teada, kes võidab ja kes saab teise koha: esimene koht kuulub Spordile ja teine Sõprusele.

Aitäh teile, kes te JCI Toompea au kaitsesite: Joonas, Piret, Priit, Rain, Nuria ja Peeter!

Kommentaare ei ole: