reede, 16. aprill 2010

Aprilli üldkoosolek: Vene Suursaatkond


Nagu ikka, koosnes ka 14.04.2010 toimunud aprillikuu kojakokkusaamine kahest osast - huvitava kohaga tutvumisest ja üldkogust.
Seekordseks n.ö. huvitavaks kohaks organiseeris VP International Alexandr meile külastuse Vene Suursaatkonda! Meid võttis vastu Venemaa Föderatsiooni täievoliline suursaadik Nikolai Uspenski.

Suursaadik võõrustas meid tee ja karastusjookidega ning juurde pakuti ka kooke. Kõigepealt tutvustati meile saatkonnahoonet, kus oli Vene Saatkond juba ka esimese Eesti Vabariigi ajal. Edasi rääkis hr Uspenski meile oma õpingutest ja ametikäigust Suursaadikuks. Seejärel oli küsimuste voor, kus diplomaadina ei jäänud hr Uspenski ühtegi vastust võlgu- nii poliitilistele kui ka isiklikele. Muuhulgas saime teada et sisimas on ta siiski tavaline inimene, kes käib sügiseti hea meelega metsas seenel :-)

Enne lahkumist imetlesime veelkord Suursaatkonna pidulikku ja maitsekat interjööri ning koridoriseinetel fotosid silmitsedes tuletasime meelde varasemaid eestis resideerunud Vene Föderatsioni saadikuid.

IMG_7061

IMG_7065


Peale üldkogu ootas meid vaat et kõrvalmajas gastropubi Clayhill`i teine korrus (Vene tn.13). Koosolekut juhatas VP Int Alex.

Enne kui üldkoosolekuga alustasime, lõikasime lahti Toompea koja pildiga tordi, et tähistada meie auhinnasadu JCI Balti Konverentsil. Mäletatavasti oli meil põhjust rõõmustada järgmiste tunnustuste eest:

IMG_7072- JCI Toompea - Parim koda 2009

- JCI Estonia parim keskkonnategu 2009- korduvkasutusega joogitopsid JCI Estonia Suvepäevadel

- 100% Efektiivseim koda

- JCI Parim Treener – meie Marju Raadik-Kantsik

 

Need koos varasemate auhindadega on ka meie veebis olemas.

 

Kojakoosolekul jagasime infot ja arutasime järgmistel teemadel:

- Meil on kaks uut liikmekandidaati! Marti Taru ja Merilin Villamaa
Marti ütleb, et liitus meiega, kuna leiab, et siin on väga toredad inimesed ja tegus seltskond ning ta tahaks meie tegemistes kaasa lüüa.

Merilin sõnul soovib ta ennast arendada ja näeb siin neid võimalusi. On käinud Presenteril, lõpetas just Traineri. Koolitamine kutsub ja meeldib. Praegu tegutseb aktiivselt Tervisekonverentsil. Korvpalli ei mängi :)

Projektijuht Kerli rääkis 21.22.05.korraldatavast Tervisekonverentsist.

TerviseFlaier

Konverents on mõeldud neile, kes soovivad rohkem teada saada erinevatest viisidest, kuidas terve olla ja terveks jääda. Erinevatest diagnoosimisvõimalustest ja toetava ravi viisidest.

VP Individual Piia rääkis aastakonverentsi programmist.

Kadi ja Laura jagasid infot koja sünnipäevaplaanidest. Pange juba varakult kalendritesse kuupäev 29. mai, kus tiim eesotsas Angelaga on meile 19. sünnipäevapidu organiseerimas!

VP Social Laura andis teada, et 29.04. on tulemas keskkonnaõhtu Olavi Tammemäega. Vt. lähemalt ja registreeri veebis.

EVP Maarja andis teada, et 21.04 saab toimuma huviliste õhtu. Selle õhtu eesmärk on anda ülevaadet ja teadmist, mis see JCI õigupoolest on. Muuhulgas saab ka teada, mida tähendavad kõik need kummalised lühendid VP-d, EVP jmt :))

Ja meie tubli sekretär Minni andis teada, et kuigi juba üle-eelmisel koosolekul otsustasime panna oma koja liikmed sama kenasti veebi ülest nagu Tartu kojal, ei ole me olnud väga aktiivsed oma info (eriti piltide) jagamisel!!

Ja veel – et uudiskirja jätkame edaspidi ainult blogis.

Ja mina presidendina jagasin uudiseid Eesti koja üldkogult, teiste kodade tegemistest ja lubasin järgmisel korral näidata üle-Eestilisi rahulolu-uuringu tulemusi.

Palun kõigil kohalolijatel jagada oma muljeid Vene Suursaatkonnas käigust kommentaariumi:)

1 kommentaar:

Minni ütles ...

Aitäh Aleksandrile, tänu kellele põnev kohtumine aset leidis.