teisipäev, 2. veebruar 2010

Taas koosolemine, et orgunnida suurepärane konverents

1. veebruaril saime taas kokku, et veelgi edasi arendada mõtteid, kuidas teha tõesti huvitav, inimesti kaasatõmbav ja samas tasakaalustatud aastakonverents.

Alustasime sellega, et kõigepealt tuletasime meelde natuke lapsepõlve ja kui väga meile meeldis siis joonistada.
Tänu Piiale oli meil olemas hästi suur leht valget paberit.
Sinna peale sai igaüks joonistada, just selle mõtte ja tunde millega tema tahaks et see konverents inimestele meelde jääks! Millise emotsiooni inimesed meie konverentsilt kaasa saavad.
Peale esimest väikest mõtlemispausi asusid kõik mõnuga joonistama ja paber täitus kiiresti.See saab meile siis olema omamoodi juhiseks ja teenäitajaks.

Veeretasime ka esimesi mõtteid konverentsi hüüdlause leidmiseks. Panen need kõik siia kirja!
Kui on veel mõtted ideid, siis palun siia juurde lisada kommentaaridesse. Otsustamisele tuleb see järgmisel koosolekul. Konverentsi slogan võiks olla:
* Juurte Juurde Tagasi
* Minu koht päikese all
* minu tasakaalus mina
* pidu Sinust enesest
* kui kevadkonverents on "pimp yourself", siis aastakonverents võiks olla "know yourself" või "feel yourself"
* pealt kullakarvaline, seest ....?

Meil olid seekord külas ka eelmise aasta korraldustiimi inimesed. Aitäh Sulle Kaupo, Urvika ja Siim! Teie kogemus on meile väga väärtuslik ja oluline.
Peamiselt rõhutati sisemise kommunikatsiooni tähtsust; see et iga valdkonnajuht tegutseks oma motivatsiooni ja vastutusega; igal valdkonnal peaks olema oma koosolekud, sest suure koosoleku teemad valguvad liiga laiali; vajalik konkreetne ülevaade partneritest, kes mida rääkinud ja mida pakkunud jne. jne.
Konverentsi korraldamise tulemusel on neil valminud ka plusside ja miinuste kokkuvõtte kogu konverentsist. Soe soovitus oli, et selle võiks korra kuus taas ette võtta ja üle vaadata.
Lisaks saime kinnitust ja tuge, et nad on meile olemas, kui abi ja toetust vajame. Et iga tiimi liige tunneks ja teaks, et eelmise aasta tegija on temale omamoodi mentor, kes sama kogemuse võrra juba rikkam ja kes vajadusel oma mõtetega appi tuleb.

Koosolekul osales ka JCI Eesti selle aasta partnerlusdirektor Karin, kes tegi meile ülevaate juba selle aasta saavutustest ning tublist tööst. Vau! Põhiline sõnum Karini poolt - tuleb vaadata, kellele ja mida konkreetselt pakkuma minna. Niisama pole mõtet lahmida ja emaile postitada.
Meil on väga hea meel Karin, et oled igati valmis meiega koostööks ja meile toeks olemas!

Tänud kõigile osalejatele! Tänud Heidit ja Arengufondi võõrustamise eest. Tänud kõigile osalejatele - Andri, Kaido, Heidi, Grete, Piia, Minni. Priit osales meie koosolekul läbi veebikaamera. Tema oli meie seinal läbi kaamerapildi, kuulis kõik mis me rääkisime ja meie kuulsime ka teda suurepäraselt. See oli väga äge!
Tänud Sulle Priit! Sinu tehnikaalane kogemus on meile väga oluline!

Järgmine kokkusaamine on 15. veebruaril. Vahepeal on kindlasti ka väiksemaid koosolemisi väiksemates tiimides.

Marju

1 kommentaar:

Ingelise Israel ütles ...

sloganiks võiks ka olla: "Pidu Sinus eneses" või ka "Rõõm Sinus eneses"
:)