esmaspäev, 2. november 2009

JCI Viljandimaa 20 Juubel

30. Oktoobril pidas Viljandi koda oma juubelit. Külalisi oli kutsutud lähedalt ja kaugelt- kokku kogunes neid üle 70! Peopaik oli väga ilus- Pärimusmuusika Keskuse suur saal.

Õhtu algas ühisplidiga- kõik kamandati lava ette valmis seatud pinkidele ja tehti pilti... ega siis veel kedagi ära lastud- isehakanud diregendid said oma kätt proovida ja nii kõlas improviseeritud laulukoori ettekandes „Tuljak“ :-)


Peolaudadega oli kõvasti vaeva nähtud- nii söögi kui ka kujunduslikust kohast- igaühele oli istekoht kaardiga kenasti ette määratud.


Õhtu edeneds jõudis kätte ka aeg õnnitlusteks. Õnnitlejaid oli aga päris palju- nii Viljandi koja enda asutajaliikmed, kui ka kohalikud kojad. Toompea koda esindasime kahekesi koos Peetriga ning kinkisime Viljandi kojale "maitsetaimede peenra" ning kastmiseks Võuluvett. Väljas ju varsti hanged- kust nad ikka vitamiine saavad? Nüüd vähemalt murulak, basiilik ja petersell omast käest võtta :-)

Särav Viljandi koja president Rita Ohtla õnnitlusi vastu võtmas


Kuna päeval oli peetud Viljandi koja üldkogu, kus valiti kojale uus president- Elina Tirgo, siis vahetas ka presidendikett pidulikult omanikku.

Presidendikett tõstetakse Rita Ohtla õlgadelt Elina Tirgo õlule (fotol vasakul)


Peolt jäi meelde kohalik rahvatantsuansambel oma humoorika eeskavaga ning peotantsupaar. Õhtu naelaks kujunes aga kahe Viljandi koja liikme ühine duo: Anti ja Jaanus. Visati veel nalja- et kui paar laulu veel ära õpivad, siis võivad lausa CD välja anda :-) Muidu tegi peol muusikat „Untsakate noorem vend“.


Iga pidu saab kord otsa...
Lahkumisel sai uksel igaüks kaasa veel õhtu alguses tehtud ühispildi- juba raamitud kujul. Väga vahva!

Aitähh JCI Viljandimaa ja soovime teile tegusat järgmist 20 aastat!

Muljetas Ando

Kommentaare ei ole: