pühapäev, 29. märts 2009

JCI Balti Kevadkonverents, 20-21.03.2009

20-nda märtsi varahommikul asus Tallinnast Vilniuse poole teele lõbus reisiseltskond JCI-kaid, eesmärgiga osaleda JCI Balti kevadkonverentsil. Kui Tartust oli peale korjatud viimased reisijad, tehti bussis üheskoos hommikuvõimlemine, et end valmis seada pikaks bussisõiduks. Terve bussireisi jooksul oli meeleolu bussis kõrge, Rat Race stjuradessid tutvustasid jooksuüritust ja pakkusid ehtsat rotimürki (loe: hiirelõksult serveeritud juustu :-). Toimus kevadeteemaline luule- ja lauluvõistlus. Samuti sai suure aplausiga tervitatud kevade saabumist Lätis, lauldi, tantsiti, mängiti kaarte,vaadati videosid, avatud oli kohalik Valli baar, jne.


Siin veel ka Werneri poolt ülesvõetud video- hommikvõimlemisest bussis ja diskotrollist Vilniuses :-)


Vilniusesse jõudsime reede õhtuks. JCI Leedu rahvuskodalastega kohtusime Vilniuse katedraali juures. Tervitused vahetatud, liikusime koos edasi diskotrolli, kus plaate keerutas trollijuht ning pakuti peki ja sibulaga musta leiba ning kohalikku kangemat kraami. Kahetunnise diskotrolli linnatuuri jooksul tegime paar planeeritud peatust: esimeses õppisime selgeks ungari tantsu, et järgmistes peatustes seda juba veenvalt möödujatele esitada. Tekkisid ka mõned plaanivälised peatused, kuna troll viskas mitmel korral sarved maha, kuna diskotajad hoogsalt ungari tantsu tollis harjutasid :-). Õhtu jätkus kohalikus pubis Funki-Munki.


Laupäeva hommik algas taanlase Mikkel Bach´i (General Director of CSC Baltic) põneva loenguga teemal „World Sourcing Overview“. Loengu eesmärk oli kuulajaid panna mõtlema sellele, kes me indiviidina oleme ja mida me oma elult ootame. Seejärel oli kõigil võimalus vastavalt soovile valida erinevate loengute hulgast. Kokkuvõtvalt oli tegemist väga huvitavate ja mõtlemapanevate loengutega.



Päeva lõpetasime gala-õhtul hotellis Best Western. Jagati auhindu parimatele Eesti kodadele ja kodalastele. Õhtu tipnes kuulsate bändide paroodiaga, kus iga õhtusöögi laudkond sai loosi tahtel esitada ühe tuntud loo. Tasavägisest võistlusest väljus võitjana senaatorite-paar.




Pühapäeva hommikul alustasime teekonda tagasi kodu poole. Hoolimata pikast galaõhtust oli buss terve reisi jooksul täis suminat ja õhus tunda rahulolu toredalt veedetud nädalavahetusest.





Muljetas Irme

Kommentaare ei ole: