pühapäev, 21. detsember 2008

JCI Toompea Jõuluglögi

10 Detsembril toimus JCI Toompea traditsiooniline Jõuluglögi Wine Lounge's Tervisex.

Rüübati kuuma glögi, lasti maitsta heal ja paremal kaasavõetud snäkkidel ning vesteldi mõnusasti... kuni õhtujuht Olavi tegi otsa lahti, paludes kõigil ennast põgusalt teistele tutvustada.
Pärast seda saabus aga aeg tõsta presidendikett Kadi õlgadelt Ando õlule. Selle protseduuri viisid läbi meie koja eelmised kohalviibivad presidendid- Kaido, Marju ja Rain.


Kuid see polnud siiski mitte õhtu kulminatsioon... nimelt teatas õhtujuht Olavi, et vahepeal on pandud kokku veel MTÜ Laululinnud, kes siis esitasid kaks vahvat laulu... Olavi saatmas kitarril. :-) Et aga vastset presidenti proovile panna, taheti tal lasta juhatada tervet koja laulukoori! Kuna aga presidendil lauluhäält ei olnud, õnnestus see ülesanne kiiresti Olavile endale tagasi delegeerida... laul tuli igatahes suurepäraselt välja!

Peale laulmist said järgmise aasta juhatuse liikmed ka vastavad ametimärgid rinda ning jäädvustati ennast koos ka pildile.
JCI Toompea juhatus 2009: Kristjan, Kadi, Minni, Ando, Signe, Irme, Olavi (pildilt puuduvad Victoria ja Merily)

Veel anti üle kaks auhinda: Javier sai "JCI Toompea Kojamagneti", kuna ta eelmisel aastal "tõmbas" kodalasi enda poole- nii uus liikmeid kotta kui ka kodalasi enda poole külla; ning Krista Vapper sai "JCI Toompea Parima Projekti" auhinna- "Tantsud Tähtedega" ürituse projektijuhtimise eest.

Hiljem ühinesid meiega veel ka külalised Go Kojast, kes tulid Toompealastega juttu puhuma ning presidendiketti uudistama :-)

Tänud kõigile ürituse organiseerijatele, eriti aga Siirile ning MTÜ-le Laulinnud!

Kommentaare ei ole: