kolmapäev, 18. veebruar 2004

Silva Meelekontrolli tutvustav loeng 18. veebruaril 2004


Kolmapäeva õhtul olid Sampo panga koolitusruumidesse kutsutud noortekoja rahvas, et taas kord avardada oma maailmaringi. Täname Sampo panka, kes meile võimaldab oma ruumide kasutamise.

38 osalejat mahtusid kenasti ruumi ära ja mõtlemisainet oli kõigil. Kolme tunni jooksul said osalejad Milda Maria Trinskyte vahendusel palju uut ja põnevat infot aju tööst ja võimalusest, mis on igal inimesel, kes on huvitatud enda tundma õppimisest ja oma inimlike võimaluste teadvustamisest.








Milda Maria on üks Eesti kolmest Silva Meelekontrolli meetodi koolitajast. Meil vedas, et tal juhtus olema vaba õhtu, sest Reigo Reimets, kellega oli kokkulepe loengu läbiviimiseks, haigestus ja ei saanud tulla.

Milda rääkis meile Silva Meetodi ajaloost ja toimimise põhimõtetest. Kindlasti sai igaüks teada midagi uut ja kindlasti oli meie hulgas neid, kes selleks, et uskuda peavad kogema. Selleks on kõigil võimalus olemas. Kes ja kuidas sellest kinni haarab, see on igaühe enese otsus.

Nagu sai lubatud, toimub veel üks tutvustav loeng 24.03.2004. Seekord koolitajaks Reigo Reimets.


Mina tean, mida see teadmine tähendab ja tean ka seda, kui palju head on võimalik Maailmas teha, kui inimesed õpiksid saama paremaks õppides kasutama looduse poolt kaasa antud võimeid… Soovitan kõigile piiluda sinna maailma, mida õpetab kasutama ka Silva Meelekontrolli meetod.










Meil läheb ikka paremini ja paremini!
Katrin Aedma
VP individual 2004


Kommentaare ei ole: