laupäev, 8. mai 2021

JCI Toompea uudiskiri. Mai 2021

 


Uudiskiri: mai 2021

 

Kallis kodalane! 

Nii uhke tunne on olla JCI Toompea kojast! See tunnustus, mis meile Kevadkonverentsi auhinnagala raames osaks sai, oli imeline!
Aprill möödus aktiivselt osaledes nii virtuaalsetel üritustel nagu mänguõhtu, loengud ja kojalõunad, aga ka õues samme tehes, panustamaks kodadevahelisse sammuvõistlusesse. Aprilli tõi põnevust ka taastutvumine kunagise sõpruskoja JCI Idar-Obersteiniga Saksamaalt. Mai toob meile juba rohkem päriselt kohtumise võimalusi. 
16. mail täitub meie armsal kojal 30 tegutsemisaastat. Hea on öelda, et aastad on meile hästi mõjunud! Oleme tugev ja elujõuline koda, kus on hea tasakaal kogukonda panustamise, enesearengu ja lihtsalt lõbusate ürituste vahel. Juubelit tähistame väärikalt 19. augustil suure peoga! 
 
Tervitustega
Maarja 
President@jcitoompea.ee
58053765

 

Koja uudised

 

Tähesadu JCI Toompea kojale

Kevadkonverentsi raames valiti Silmapaistva Noore Eestlase (TOYP) laureaadid ning tunnustati 2020. aastal silma paistnud jci-kaid. Soovime õnne kõikidele TOYP laureaatidele: Alina Terepile, Aigar Vaigule ja Toivo Tänavsuule ning rahva lemmikule, meie oma kodalasele Roland Tokkole! 
Meeldiva üllatusena tõime koju 8 auhinda 10-st. JCI Toompea koda valiti Parimaks Kojaks ning Efektiivseimaks Kojaks! Meie liikmeid tunnustati kui aasta parimaid:
⭐️️ Kohaliku Koja President - Triin Pajumaa
⭐️ Täidesaatev President - Maarja-Eeva Mändmets
⭐️ Liige - Heliina Teder
⭐️ Magnet - Maarja-Eeva Mändmets
⭐️ Üllataja - Peeter Võrk
⭐️ Senaator - Raigo Raid
Palju-palju õnne kõigile võitnutele ja kõigile, keda erinevad kojad ise tunnustasid, kui oma parimaid!

 


12.05 JCI Toompea naistepäev: Lummav Kadriorg


Märtsikuine naistepäeva tähistamine sai olude sunnil lükatud maisse. Nüüd on kauaoodatud päev kätte jõudmas! Rohkem infot
Facebookist. Kehtivate piirangute tõttu on üritus mõeldud vaid JCI Toompea kodalastele.

 



16.05 Koja juubeli pannkoogihommik


Leelo tegi vahepeal arheoloogilisi väljakaevamisi ning lahendas aastakümneid kestnud müsteeriumi: Toompea koda asutati 16. mail 1991. aastal. Suur pidu ja pillerkaar kõigile endistele ja praegustele kodalastele ja sõpradele toimub piirangutest lähtuvalt veidi hiljem, augustis, kuid sünnipäeva puhul (pann-)kooki ikka tahaks, eks? Seega ootame oma aktiivseid kodalasi mõnusale
Dostojevski kohviku terrassil toimuvale pannkoogihommikule! Alustame kl 12. Palun anna oma tulekust teada hiljemalt 14.05 õhtuks Maarjale, et saaksime broneerida vajaliku arvu laudu. Facebooki üritus koja kinnises grupis on leitav siit.

 


 

25.05 Liidrikool: Kuidas vältida läbipõlemist?


Age Rosenberg räägib meile lähemalt läbipõlemisest ning sellest, kuidas seda vältida. Facebooki üritus ja registreerimine avaneb peagi! 

 



19.08 JCI Toompea 30: Koos tähtedeni!


Koja 30. juubelit tähistame suurejoonelise peoga 19. augustil Glehni lossis. Pane see kuupäev endale kalendrisse juba kirja! Rohkem infot tuleb jooksvalt, kuid saame juba etteruttavalt öelda, et saab olema üks ääretult tore õhtu parimas seltskonnas! 

   



27.-28.08: Battle of the Baltic tuleb taas


Battle of the Baltic ehk BoB on legendaarne üritus, mille eesmärgiks on kinnistada rahvusvahelisi sõprussidemeid oma twinning-kodadega. Aset leiavad sõbralikud võistlusmängud, jutuajamised saunalaval ning hoogsad poognad tantsupõrandal. Seekordne BoB toimub 27.-29. augustil Mariehamnis. Jooksev info
Facebookis.

  


JCI Estonia ülesed uudised

 

Mais liigub JCI rattaga

Mais innustame kõiki jci-kaid ja mitte-jci-kaid liikuma rattaga. Selleks toimub mais kodadevaheline võistlus, kes kõige rohkem rattaga liigub. Siinjuures pole oluliine sõitude pikkus, vaid see, et ratast järjepidevalt kasutad!
„Liigun rattaga“ algatuse eesmärk on julgustada Eesti inimesi kasutama igapäevasõitudeks jalgratast, sest igapäevane liikumine parandab füüsilist ja vaimset tervist. Ole osa üle-eestilisest kampaaniast “Liigun rattaga”, sellega oled eeskujuks ning julgustad ka oma sõpru-tuttavaid liikuma jalgrattaga.
Rohkem infot saad Liigun Rattaga kampaania
Facebooki lehelt või kodulehelt ning JCI #liigunrattaga maikuu väljakutse alt kinnises kodadevahelises grupis.

 


JCI Surfilaager early bird mai lõpuni

JCI suvepäevad toimuvad sel aastal Saaremaal, Pidula Wakepargis 23.- 25. juulil. Kui sa pole jõudnud endale veel piletit soetada, siis early bird kestab kuni 31. maini. 

Surfilaager tähendab reede õhtust pühapäeva lõunani mõnusat koosolemist teiste jayceekatega, maitsvaid sööke, võimalusi arendada end nii vaimselt kui ka füüsiliselt, head muusikat, lõbusaid tegevusi ja palju muud. Lisaks toimub taaskasutuslaat, et asjad, mis on koju seisma jäänud, leiaksid uue õnneliku omaniku. Ja mis kõige olulisem - sundimatut puhkust imekaunil Saaremaal, mida saab hiljem veel kaua meenutada.
Rohkem infot
Facebookist ja pileti saad osta Fientast.

 



JCI Sammuralli 2021 parimad selgunud

Kodadeülene ühisüritus JCI Sammuralli 2021 on finišisse jõudnud! Terve aprilli väldanud Sammurallist võttis osa 114 jci-kat ning koos tegime 29 673 218 sammu. See on enam kui 22 000 km ehk umbes pool tiiru ümber maakera! 
Parima tulemuse kojana tegi JCI Rakvere, kes kõndis 155 225 sammu matriklis oleva inimese kohta, kokku 2 638 827 sammu. 
Parima individuaalse tulemuse tegi Kätlin Koemets JCI e-Kojast - 817 469 sammu! 
Lisaks tunnustame kõiki osalejaid, kes eelkõige enda tervisesse ja heaollu panustasid! Kõigi osalejate vahel loosisime välja ka auhinna
Lange Motokeskuse kardisõidu näol (8 min siserajal või 10 min välirajal) ning random number generator'i abil naeratas õnn Helen Uderile JCI Rakvere kojast. Palju-palju õnne kõigile võitjatele! 
Toompea koja parimaks sammujaks oli Heili Anni, kes tegi  444 286 sammu! Me oleme uhked ja tänulikud, et meie koja lippu kõrgel hoiad! Toompea kodalased kokku tegid 4 966 797 sammu.

  



 

Toimunud üritused

 


KutseRadaril hoog sees


Vahepeal on toimunud juba neli KutseRadari loengut IT, õiguse ja psühholoogia valdkondade kohta, mis on ka
YouTube'ist järelvaadatavad. Loengud on olnud väga huvitavad ja innustavad ning andnud hea sissevaate erinevate erialade argiellu. KutseRadari peamine eesmärk on aidata noortel teha informeeritumaid otsuseid läbi erinevate erialade ja ametite tutvustamise. Ühtlasi püüame anda moderaatori kogemust oma kodalastele. 
KutseRadaril on oma
Facebooki leht, mida võib julgelt oma sõprade ja tuttavatega jagada.

 


Liidrikoolis lihvisime läbirääkimiste oskusi


Viimases Liidrikoolis rääkis meile 2019 ja 2020 parim koolitaja 
Jaanus Kangur läbirääkimiste oskusest. Arutlesime kuidas kõige paremini läbi rääkida, mida enda ja teiste juures tähele panna ning kuidas positiivset kehakeelt kasutades paremate tulemusteni jõuda.

 

Järgmised üritused

 

12.05 JCI Toompea Naistepäev: Lummav Kadrorg
16.05 JCI Toompea 30. juubeli pannkoogihommik
25.05 Liidrikool: Kuidas vältida läbipõlemist?
25.05 JCI Toompea kojalõuna
29.05
JCI 3x3 korvpalliturniir Raplas
05.06 JCI Toomemäe sünnipäev
09.06 JCI Toompea hääletusüldkogu
12.06 JCI Haapsalu Tenniseturniir
23.06 JCI Toomemäe jaanipidu
29.06 Kojalõuna

Oleme välja toonud valiku huvitavamad üritusi. Täpsemalt vaata JCI kodulehelt
Hoia kindlasti silm peal meie tegevusel Facebookis ja JCI kodulehel!

 



Kommentaare ei ole: