laupäev, 6. juuni 2020

JCI Toompea: Uudiskiri Juuni 2020


Hea kodalane!

Suur rõõm on teieni tuua järjekordne JCI Toompea uudiskiri. Tulenevalt kehtinud eriolukorrale seoses COVID-19 pandeemiaga, leidsid enamus maikuu üritusi aset üle veebi. Virtuaalselt pidasime maha JCI Toompea 29-nda Sünnipäevapeo, iganaädalased kojalõunad kui ka rahvusvahelised kohtumised teiste jayceekatega üle maailma. Füüsiliselt jäid ära ka tavaliselt mais-juunis toimuvad JCI piirkonna konverentsid. Järgmisel nädalal on võimalik osa võtta JCI Euroopa konverentsi programmist ning hetkeseisuga on toimumas Aasia-Okeaania konverents augustis.

JCI Toompea noortekoda astub rõõmsalt suvele vastu ning püüab oma liikmetele pakkuda aktiivseid, meeleolukaid ja uusi elamusi täis üritusi. Vaata juunikuu plaane uudiskirja lõpust. Asisemate tegevustega jätkame jälle sügisel. 

Kui Sul endal on mõni äge idee, mida soovid suvel koos kodalastega teha - siis anna meile teada president (ät) jcitoompea.ee ja teeme ära!!! 

 Koja uudised 

JCI Toompea ja JCI Tallinna 29+31=60 Virtuaalne Sünnipäev!


Kuigi plaan oli tähistada koja sünnipäeva suure peoga nagu kord ja kohus siis tulenevalt olukorrast pidime lähenema kreatiivselt. Tänu meeskonnale ja suurepärasele kodadevahelisele koostööle saime maha meeleoluka online peoga, mis kestis varajaste hommikutundideni. Rõõm oli tõdeda, et peol oli külalisi erinevatest Eesti kodadest ning ei puudunud ka väliskülalised meie sõpruskodadest. Õnne tulid soovima - JCI Kotka, JCI Stockholm ja JCI Mariehamn.

 Kohtumine JCI Bahcesehir`ga!


21.mail osalesid JCI Toompea liikmed Türgi koja JCI Bahcesehir`i projektis  Road to Twinning, mille raames nad kohtuvad erinevate kodadega üle maailma. Projekti eesmärk on tutvuda erinevate jayceekatega, tutvustada üksteisele oma koja edukaid projekte ning leida võimalikke koostöö kohti edaspidiseks.
Kohtumist saab järelevaadata JCI BahcesehirFacebookilehel.

 

Online Lõunakohting sõpruskoja JCI Kotkaga

Tavapärase kojalõuna asemel, kuu viimasel teisipäeval, kohtusime 26.mail meie hea sõpruskoja JCI Kotkaga Soomest, kellega oleme twinningkojad juba aastast 1992. Oli rõõm tõdeda, et kuigi ajad ja inimesed on vahetunud siis meie sõprus kestab jõudsalt edasi. Arutasime väljakutseid seoses COVID-19 situatsiooniga ning edasisi plaane.
Kohtumisel osalesid JCI Kotka poolt 2020 President Noora Malmi, EVP Jukka-Pekka Inkinen ja VP International Laura Ylitalo ning teised liikmed. JCI Toompea poolt olid kohal 2020 President Triin Pajumaa, EVP Maarja-Eeva Mändmets, IPP Anna-Mari Oomer ja 2018 President Leelo Talistu.  #TwinningIsWinning

Säästva arengu eesmärkide koolitus

27.mail toimus JCI Estonia poolt läbi viidud Säästva arengu eesmärkide (SDG) koolitus. Koos JCI Tartuga hindasime iga kestliku arengu eesmärgi olulisust seoses JCI ja meie koja eesmärkide, vajadustega ja võimalustega.
JCI Toompea on läbi erinevate projektide enim orienteeritud ettevõtlikkusele, enesearengule ja rahvusvahelistele suhetele. Seega on meil põhiliselt fookuses SDG nr 4 - kvaliteetne haridus, SDG nr 8 - tööhõive ja majanduskasv ning SDG nr. 17 - üleilmne koostöö. 

"Sotsiaalselt näljaste klubi"

Koos eriolukorra lõppemisega sai otsa ka meie koroonaaegne alternatiiv traditsioonilistele kojalõunatele - "Sotsiaalselt Näljaste Klubi", kus kodalastel oli võimalik iganädalaselt virtuaalselt üksteisega kohtuda ja oma sotsiaalset nälga kustutada.

Alates juunist jätkame kojalõunatega nagu ikka - kuu viimasel teisipäeval! 

JCI Toompea Tiim Rat Race 2020

Maikuu lõpus avasime suvehooaja koos vabaõhu- ja sportlike tegevustega. Seekordne JCI Tallinna poolt korraldatud heategevuslik Rat Race toetas algatust Tagasi Kooli. JCI Toompea lippu hoidsid üleval - Maarja-Eeva Mändmets, Heili Anni ja Meelis Lang. Lisaks aktiivsele liikumisele, sai vahepunktides ajusid ragistada.

Jaanipäev!?

Kas jaanipäevaks plaanid paigas?   Haume plaani pidada JCI Toompea ühist jaanipäeva 23. juunil, Läänemaal, ühe kojakaaslase suvekodus. Päeval toimuvad murumängud ja õhtul teeme tuld, sauna ja grilli nagu jaanipäevale kombeks. Ööbimine toimuks telkides, lapsed saab kaasa võtta. Täpsem info peagi!!!
Palun anna enda huvist teada evp@jcitoompea.ee


JCI Estonia ülesed uudised

  JCI Euroopa Konverents 2020

JCI Euroopa Konverents toimub sel aastal virtuaalsel kujul 12.-21. Juunil. Konverentsi pääsme omanikel on võimalik eelregistreerida sessioonidele alloleval lingil homseni. Hea uudis on see, et ka kõik teised jayceekad saavad võimaluse konverentsist osa saada. Avalik registreerimine konverentsi sessioonidele algab homme, 7. Juunil. Kasutage seda suurepärast ainulaadset võimalust!
Konverentsi programm ja täpsem info: https://ec2020.jci.cc/

JCI Estonia Akadeemia 2020

JCI Estonia Akadeemia toimub sel aastal 7-9.08 taas Simisalu loodusmajas ning mul on hea meel teatada, et registeerimine on nüüd avatud!
Eesti Akadeemia on liidrite kasvukiirendi, mis pakub nii personaalse arengu võimalust kui ka tööriistu ja teadmisi kojas juhtivas rollis töötamiseks. Osalejaid on ootamas 48 järjestikust tundi unustamatut liidrikoolitust, meeskonnaks kasvamist, personaalset coachimist, enda piiride avastamist ja nende ületamist.
Anna enda osalemissoovist teada -  evp (ät) jcitoompea.ee

JCI Estonia Aastakonverents 2020

JCI Estonia Aastakonverents 2020 kannab pealkirja: Ettevõtluse- ja innovatsioonikonverents “Kopp-kopp, lase teadus sisse!” Konverents toimub 18.–20. septembril Tartu Ülikooli Delta keskuses.

Early Bird JCI liikmele – kehtib kuni 28.06.2020 – 97€
Soodushind JCI liikmele – kehtib 29.06 – 31.08.2020 – 118€
Tavahind JCI liikmele – kehtib 01.09 – 17.09.2020 – 138€
Loe lähemalt JCI Aastakonverents 2020 kodulehelt, siit!

 Üritused juunis

04.06. JCI Toompea kutsub loomaaeda
07.06. Jalgratta Chill (Viimsi-Pirita-Lennusadam-Paljassaare)
20.06. Valgejärve- ja Marimetsa rabamatk
20.06. TOYP Sharing Meeting with Kaspar Korjus (Online)
23.06. JCI Toompea Jaanipäev
30.06. Kojalõuna

Oleme välja toonud valiku huvitavamad üritusi. Täpsemalt vaata JCI kodulehelt.
Hoia kindlasti silm peal meie tegevusel Facebookis ja JCIkodulehel!



Kommentaare ei ole: