reede, 8. juuni 2018

JCI Toompea ja JCI Toomemäe said kokku 27 + 23 = 50.


Mai lõpus käisime kahe kojaga – JCI Toompea ja JCI Toomemäe koos oma sünnipäeva pidamas. Kuna meie saime 27 ja Toomemäe koda 23 siis otsustasime, et oleks väärikas kokku oma 50. sünnipäeva tähistada kruiisiga Stockholmi. Kokku oli meil kohal u 50 inimest ja reis oli väga meeleolukas.

Esimesel päeval minnes alustasime õhtut kohe õnnitluste ja tordi söömisega. Muidugi sai kokku kõlistatud ka vahuveini pokaale. Pidu jätkus tantsu ja tralliga kuni varajaste hommikutundideni.

Hommikuks jõudsime Rootsi, kus ootas meid tore väliseestlasest naisterahvas, kes tutvustas meile linna. Sadamasse jõudes istusimegi bussi ja ekskursioon võis alata. Pärast kahetunnist bussiekskursiooni jõudsime Stockholmi vanalinna. Tiirutasime seal ringi ja tutvusime igasuguste nurgatagustega. Vahepeal olid meid üles leidnud meie twinningkoja Marienhamni liikmed, kes liitusid meiega ülejäänud päevaks.

Toompea koda on väga aktiivne twinnimise poolest. Meil on 6 twinningkoda.
Üks neist on ka JCI Stockholm, kes oli meile korraldanud lõunasöögikoha pärast ekskursiooni. Nad ootasid meid seal päris suures koosseisus ja lõuna aeg läks jutustades ja muljetades väga kiiresti.

Oligi aeg Stockholmiga nägemist öelda ja laevale tagasi pöörduda.
Meile oli planeeritud ühine õhtusöök bufees ja kõik nautisid seda täiega. Ja ega teine õhtu ei saanud esimesele alla jääda. Tants ja trall kestsid samuti varajaste hommikutundideni.

Oli igati meeleolukas reis.
Tänan kõiki, kes kaasa tulid. Tänu teile oli see reis just selline nagu ta oli.

Tänan ka Toomemäe koda – JCI Toompeal on au olla teie toetaja.








1 kommentaar:

fillikir72518 ütles ...

There are certainly loads of particulars like that to take into consideration. That is a great point to convey up. I supply the thoughts above as basic inspiration however clearly there are questions like the one you convey up the place crucial thing will probably be working in trustworthy good faith. I don?t know if finest practices have emerged round things like that, but I'm sure that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls feel the impact of just a second’s pleasure, for the rest of their lives. casino games