laupäev, 10. november 2012

JCI Toompea Aastakonverents „Nõia Elu“

10. novembril toimus JCI Toompea aasta tähtsündmus - Aastakonverents 2012 ja sel korral oli läbivaks  teemaks valitud „Nõia Elu“. Kahtlemata oli õhus maagiat, näha sai mustkunsti ning õppida ka nõiastressi leevendama. Emotsioone ja põnevust täis õhtu tipnes tantsu ja tralliga mis kestis varaste hommikutundideni.
Piltide vaatamiseks klõpsa siia.
Päeva esimeses osas, peale tervitusnapsu ja taaskohtumisrõõmu, viis Piia Berting läbi stressijuhtimise koolituse ning seda kõike muhedas nõidadele omases võtmes. Koolitusel tuletati meelde kui suur mõju on hingamise viisil meie enesetundele (sügav väljahingamine on üks lihtsamaid stressi leevendamise meetodeid!) ning pani südamele, et iga korralik nõid vajab vahel ka väikest pausi, et lihtsalt logeleda. Samuti kui tunneme ennast vahel stressis ja et asjad ei suju, siis tuleks korra peatuda ja mõelda mis meile ei meeldi, miks ja kuidas ma seda muuta saaksin. Kindlasti tasuks ka endale meelde tuletada millised head omadused teevad just sind eriliseks ning olla oma saavutuste üle uhke ja ennast piisavalt tunnustadaJ.

Kui stress sai leevendust siis järgmiseks demonstreeris Vivika Volar meile uhkeid kokteile, mis olid valmistatud Old Monk rummist. Maitsta sai nii mõnusat kohvi ja vahukoore shotti kui ka sooja kokteili õunamahla ja jõhvikatega. Joogid mekkisid väga hästi ning väike kokteili ja jutupaus juhatas ilusti sisse meie õhtu järgmise punkti, milleks oli üldkogu ja uue juhatuse valimine.




JCI Toompea aasta tähtsaimal üldkogul valiti JCI Toompea 2013 juhatus, võeti vastu uusi liikmeid ja tunnustati 2012 parimaid!
JCI Toompea 2013 juhatusse valiti:
President - Minni Nool,
EVP - Priit Joa,
VP Social - Liina Karotamm.
Nimetatavatel ametikohtadel alustavad 2013:

laiendatud Toompea juhatus2013
koos valimiskomisjoniga
Heidi, Priit, Liina, Merili, Raili, Jüri, Minni,
Kaspar ja Maia

Koolitusjuht - Angela Laanemaa,
Ärifoorumi Dir. - Mikk Saaretalu,
IT-Dir. - Olavi Eikla,
Kommunikatsioonijuht - Kuno Peek,
Treasury - Merily Saar,
Secy - Maia Mesila.
Kogu meeskonda toetab IPP rollis Raili Naris.

JCI Toompea sai endale juurde ka uue liikmekandidaadi - Mikk Saaretalu; 3 uut liiget - Liina Karotamm, Birgit Ormus ja Maia Mesila; uue toetajaliikme - Marti Taru; uue seeniorliikme - Krista Vapper. Sõbralikus õhkkonnas ja mõistetaval soovil lõpetatakse liikmelisus alates 01.01.2013 Rain Piiriga. 

JCI Toompea 2012 Auhinnatseremoonial jagati tunnustust parimatele liikmetele:
Parim Liige - Piia Porr (auhinnaks osalustasu JCI EC2013 Monto Carlos); Parim Juhatuse Liige - Raili Naris (auhinnaks osalustasu JCI Estonia Baltic Conference 2013); Parim Uus Liige - Birgit Ormus (auhinnaks osalutasu JCI Estonia Baltic Conference 2013); Parim Projekt - Koos Kooli!; Aktiivseim Senaator - Elmo Puidet (auhinnaks osalustasu JCI Estonia Baltic Conference 2013).

"Tiitlikaitsjad" ehk Rain ja Ando keeglimeeskonnast,
kes kevadiselt P.Pariku võistluselt I koha kotta tõid!
Pildilt puudub Peeter Võrk.
Parim Koolitaja - Marju Raadik-Kantsik (auhinnaks osalutasu JCI Estonia Aastakonverents 2013); Parim Üllataja - Birgit Ormus (auhinnaks osalutasu JCI Estonia Aastakonverents 2013); Koja Magnet - Raili Naris (auhinnaks osalutasu JCI Estonia Aastakonverents 2013); Koja Mesisuu - Priit Joa (auhinnaks osalutasu JCI Estonia Aastakonverents 2013); Parim Come-Back - Kaido Irval (auhinnaks osalutasu JCI Estonia Aastakonverents 2013); Suur Sebija - Piia Porr (auhinnaks osalutasu JCI Estonia Aastakonverents 2013); No BullShit Award - Minni Nool (auhinnaks osalutasu JCI Estonia Aastakonverents 2013); Parim Uus Algatus - JCI Toompea Rattaklubi (Ando) (auhinnaks osalutasu JCI Estonia Aastakonverents 2013); Rahvusvaheline Suhtekorraldaja - Olavi Eikla (auhinnaks osalutasu JCI Estonia Aastakonverents 2013); Hall Kardinal - Kuno Peek (auhinnaks osalutasu JCI Estonia Aastakonverents 2013).

Peale uue juhatuse välja kuulutamist ja auhindade üle andmist jätkus õhtu õnnitluste vooruga. Külalisi oli tulnud nii Toomemäe, Tallinna, GO kui ka Eesti kojast ning häid soove ja shampust jätkus pikemaks.

Seejärel aga sai õhtu vägagi müstilise jätku, nimelt tuli meile külla mustkunstnik Aleksandr Zamashka. Tema etteasted panid meid kõiki ahhetama ning isegi mõni uskmatum oli vägagi positiivselt üllatunud vahvatest ja meeliköitvatest trikkidest.
Kiidusõnu väärib ka kindlasti meile valmistatud temaatiline tort, mille kallal Tordimeistrid olid kõvasti vaeva näinud. Välja kukkus see igati lahe ja väikse ilutulestiku järel lõikas meie uus president Minni Nool ka tordi kenasti lahti.
Tordi serveerimise ajaks olid nii mõnedki ennast juba tantsuplatsile sättinud ning õhtu edenedes liitus terve nõiaseltskond esimeste tantsulistega ja korralikku tralli ja tantsu jagus veel tundideks.

Võib öelda, et tegemist oli väga meeleoluka päeva ja õhtuga ning tahaksin omalt poolt tänada kõiki, kes nõu ja jõuga abiks olid organiseerimisel. Erilised tänusõnad Kaidole õhtujuhtimise eest, Vivikale toreda kokteilikoolituse eest, Piia Bertingule, et ta aitas meie stressi leevendada, Piia Porrile tordi tellimise ja joogisponsorluse organiseerimise eest, Martin Lepale rinnasiltide ja üllatuskingituse eest Kinkstoni poolt ning  Railile, Minnile ja Priidule üldise abi ja nõu eest.

Loodan, et teil oli vahva ja kohtume taas!

Birgit




Kommentaare ei ole: