kolmapäev, 31. märts 2010

JCI Toompea Ärifoorum 30.03.2010


Olümpias asuv Epsiloni ruum sai tänase JCI Ärifoorumi raames peaaegu päris täis. Koguni 24 inimest leidsid veebiäri teema enda jaoks huvitava olevat. Ja rõõm oli kohata nii palju uusi inimesi!
Meiega jagas oma kogemusi meie koja huviline Tanel Raud, kes loonud Eesti suurima arvuti ja tehnika hinnainfo ja -võrdlussaidi Hinnavaatlus: www.hinnavaatlus.ee

IMG_6933IMG_6937

Nii teema kui esitlus olid väga huvitavad! Sisukaid ja kaasamõtlevaid küsimusi esitati terve esitluse jooksul hulgaliselt. Oli näha, et inimestele on see teema huvitav ja kutsuv.

Tanel rääkis firma algusloost ja sellest, kuidas esialgu hobina enda tarbeks loodud veebilehest on tänaseks kasvanud suur paljude erinevate võimalustega otsingumootor. Ja mitte ainult – sama suurt rolli kui hinnaotsing, mängib Hinnavaatluse Foorum – tehnika-alane nõuande-kuulutuste- ja suhtlemisrubriik, millel koguni ca 40tuhat kasutajat.

HV

Tanel jagas meiega oma ärimudelit ja põhimõtteid. See on lihtsalt suurepärane, et tema juhtimisel ei tööta mitte lihtsalt ettevõte, vaid tõeline community. Inimesed, kes aitavad Hinnavaatluse töös kaasa, ei ole palgalised, vaid on oma ala tegijad, kes tahavad lihtsalt omalt poolt aidata seda keskkonda arendada.


Muide, üks uuemaid ja ilmselt ainukordseid lahendusi selles vallas on mobiilne hinnavaatlus. See võimaldab otse kaupluses olles teha konkreetse kauba kohta hinnavõrdlust. Eriti kasulik välismaal, et teada saada, mis hinnaga huvipakkuv kaup Eestis saada oleks. Valuutakonverteriga ja puha. Vinge värk! :)

image image

Taneli presentatsiooni näeb siit:




Väga sisukas, huvitav ja praktiline ettekanne oli. Lõpetuseks oli rõõm ka Tanelilt kuulda, et see esinemine tallegi sama kasulik oli, kui kuulajatele. Nimelt sai enda ja Hinnavaatluse jaoks päris palju kasulikku tagasisidet. :)

Ja veel üks loov ja uuenduslik lähenemine!
Katsetasime nimelt Eriku abiga videoülesvõtet, mis reaalajas veebis nähtav. Nii et Eriku iPhone iga lindistades sai meie ärifoorumit samal ajal otse veebis jälgida! :) Vahva! :)

Ülesvõtet saad vaadata siit:

Aitäh kõigile ja - järgmiste kordadeni!

Üles tähendas
Siki

Kommentaare ei ole: