neljapäev, 28. jaanuar 2010

Olavi muljed JCI Presenter koolitusest

23. jaanuaril toimus Leedus üks hea ja kasulik esinemiskoolitus - JCI Presenter.


Meie kojast osales koolitusel Olavi!

Küsisime temalt - miks ta sinna sõitis ja millised on muljed?



Põhjus, mis viis mind Leetu JCI Presenter koolitusele, oli asjade kõvasti välja ütlemine. Alates sellest hetkest, mil ma ütlesin saatusliku lause "Ma tahan Presenteri ja Traineri ära teha" kuni Kaido mailini, kus ta reklaamis välja vaba koha autos Leetu Presenteri koolitusele, oli möödunud vaevalt paar tundi.


Olles enda jaoks sihid valmis mõelnud, ei olnud enam sugugi raske otsust langetada ning nii sõitiski Eesti-Läti segaseltskond koolitajaid ja üks koolitatav jaanuari lõpus Kaunase poole.

Tormiline ja pikk päev täis välkettekandeid ning grupiharjutusi möödus väga kiiresti. Päeva naelaks oli kindlasti igale osalejale personaalne tagasiside tema tugevuste ja arenguvõimaluste kohta. Olgugi, et puutun ka tööalaselt palju ettekannetega kokku, saan öelda, et sain koolituselt üksjagu mõtteid, mida praktikas rakendada või mille põhjal oma seniseid ettekandeid analüüsida. Igal juhul aitäh meie suurepärastele koolitajatele Kaido, Taavi, Zanas ja Aldis (HT)!

Miks oli seda hea teha Leedus?
10 tundi autosõitu loovad parasjagu mõnusa eelhäälestuse, kus igapäevased ja tööalased mõtted jäävad selja taha ning saad keskenduda just sellele, mida oled sinna tegema sõitnud. Boonusena võid leida end põnevast reisiseltskonnast, kellega ka hiljem reisi hellitavalt "ekspeditsiooniks" kutsuda. Seepärast tasuks meie lõunaosariikides toimuvatesse üritustesse-koolitustesse kindlasti avatud meeltega suhtuda.
Leedukad on muide selle kogemuse põhjal ka väga külalislahked ja sõbralikud!

Olavi E.


PS! JCI Presenter ja Trainer koolitused toimuvad lähiajal ka Eestis!
Pane vaim valmis :)

Kommentaare ei ole: