pühapäev, 16. november 2008

Tallinna kodade juhatuste meeskonnakoolitus

1 Novembril toimus Kuusalu lähedal, Laugul, nelja Tallinna koja juhatuste jaoks mõeldud intensiivtreening. Kohal olid siis uute juhatuste liikmed JCI Tallinna, -Toompea, - E ja -GO kojast.


Eesmärgiks oli üksteist paremini tundma õppida ja läbi selle tõsta omavahelist usaldust. Samuti tugevdada tiimitunnet ning vaadelda ennast ja teisi erinevates situatsioonides. Samas kujunes see ka esimeseks korraks, kui meie koja uus juhatus (Ando, Signe, Irme ja Merily) kokku sai ning "ajusid ründasid", et järgmiseks aastaks prioritedid paika panna.
Tagaside koolituse kohta oli meie kojast väga hea- kõik me saime juurde enesekindlust ning mõtteid ja ka oskusi, mida kojaelus kasutada!
Veiko on öelnud hiljem ühes oma emailis selle koolituse kohta järgmist: "Mõnus on olla sellises organisatsioonis, kus sinuga sama jalga käivad suurepärased inimesed!!! Väga mõnus on ka see, et meie ees (või seljataga?) käivad sellised inimesed nagu Hanno ja Ene - oluliselt kindlam tunne kohe! :) Suur tänu teile kõigile tulemast!"

Loe ka Signe mõtteid selle koolituse kohta:
Siinkohal veel minu tänusõnad koolituse läbiviiatele: Ene Seidlale ja Hanno Järvetile ning samuti Veiko Paalandile, kes koolituse oragniseeris.

Kommentaare ei ole: