esmaspäev, 3. oktoober 2005

English Night, 03.10.2005

Esmaspäeval, 3. oktoobril 2005, toimus lõpuks kauaoodatud English Night, Kadri juures kodus. Koja poolt osalesid: Alar, Ando, Heidi, Kadi ja Kadri ning kohal oli ka kaks uut huvilist: Mari Liis ja Ulvi.



Teemaks oli võetud “Exploring Africa”, täpsemalt Lõuna-Aafrika Vabariik. Miks just Aafrika? Vastus on lühike - sealgi räägitakse inglise keelt :-)

Õhtu algas LAV-i huvipakkuvate faktide tutvustamisega, mis kohe elava arutelu käima tõmbas. Järgnes kodukino “Exploring Africa”. Film oli üles võetud allakirjutanu poolt 2003 aasta detsembris ja kätkes endas külaskäiku sellesse kaunisse kuid vastuolulisse riiki. Filmis oli põhirõhk Aafrika positiivsel poolel: kaunid looduslikud maastikud, loomad ja muusika ning jõukate inimseste elu-olu. Negatiivsest poolest andsid aimu vaid üksikud kaadrid vaeste ja töötute elurajoonidest. Ühe silmaga filmi jälgides lasti hea maitsta kaasatoodud hõrgutistel: ananassidel, melonitel, banaanidel, viinamarjadel ja eestipäraseks kohandatud aafrika retsepti järgi valmistatud õunakoogil. Prooviti ka Nederburgi istandusest pärit Lõuna-Aafrika veine, mille kõrvale maitses ülihästi Kadri tehtud lavaśirull.

Selgus, et nii mõnedki kohaletulnuist töötavad turmismi alal või siis reisivad sageli. Üheskoos võeti läbi põnevaimad sihtkohad ja jagati soovitusi võimalikeks uuteks reisideks. Peale filmi nautisime lõunamaiseid rütme, kuni järsku avastati, et kell on juba "oi kui palju". Lugesime siis seekordse ürituse lõppenuks, tegime viimased kallistused ja juba vudiski igaüks oma kodu poole.

Tänud eelkõige Kadrile, kes meid lahkesti oma kodus vastu võttis, ning loomulikult ka kõigile osalejaile!

Uute kohtumisteni!

Muljetas Ando



Kommentaare ei ole: