pühapäev, 16. märts 2003

Eesti Noorte Kommertskoja Kevadkonverets 2003

14. - 16. märtsil toimunud Kevadkonverentsil Sangastes autasustati 2002. aasta parimat koda, parimat presidenti ja parimat noorliiget.
Siinkohal on ülimalt suur rõõm tõdeda, et auhinnatseremoonia tõi taas rõõmu ja õnne meie õuele. Teist aastat järjest valiti parimaks kojaks Toompea Noortekoda ning parimaks presidendiks Elmo Puidet Toompea Noortekojast. Parima noorliikme kandidaadi eripreemiaga tunnustati Kaido Irvalit, tänu kellele on Toompea Noortekojal ette näidata oma interneti kodulehekülg ja intranet.
Sellel aastal esitati auhinnakomisjonile hindamiseks rekordarv taotlusi: 4 taotlust parima koja auhinnale ning 3 taotlust parima presidendi auhinnale. Konkurents parima koja ja presidendi tiitlile oli väga tihe ja kõigi kandidaatide tase oli väga kõrge.
Parimaks kojaks valitud Toompea koja tugevusteks peeti väljatöötatud strateegiat, interneti kodulehekülge ja intraneti.
2002. aastat iseloomustab ka väga hea meeskonna töö, mida näitab ka 2 suurürituse korraldamine: heategevuslik Südamejooks, milles osales üle 800 jooksja ning Eesti koja sisene ühine Eurovisiooni vaatamine - JC Treff. Toompea koda iseloomustas ka liikmete aktiivne osalemine Eesti koja, teiste kodade ja oma koja üritustel ning projektides. Eelmisel aastal taastati sidemed 2 vana twinningkojaga Stockholmi ja Kotka kojaga ning jätkati koostööd Hamina kojaga.
Parimat presidenti Elmo Puidetit on koja kaaslased iseloomustanud kui juhti, kes oli alati olemas ja motiveerimas inimesi ka kõige kriitilisematest olukordades. Tema ettevõtmisel koostati koja strateegia ning alustati ka Eesti koja strateegia loomist. Elmo on kotta toonud aktiivseid ja tegusaid inimesi. Elmo presidendina oli juht, koja esindaja, treener ja arvamusliider.
Siinkohal on siiralt hea meel, et koja aktiivsust on märgatud ja tänatud teiste kodade poolt. Sest lõppkokkuvõttes ei valinud auhinnakomisjonis võitjat mitte Eesti Koda, vaid konkureerivate Eesti kodade esindajad.


Toompea Noortekoja president 2003 Marju Raadik:
"Tegelikult ei olegi kõige tähtsam auhind! Kõige olulisem on meie enda tiimitunne, meie enda tahtmine saada siit organisatsiooni võimalustest maksimum, meie soov areneda ja saada veelgi paremaks, meie soov kokku tulla ja midagi ära teha, meie soov ennast proovile panna ka teistes valdkondades kui igapäevane töö jne.
Auhinnad ja tunnustus Eesti koja poolt on nagu täpp i - le või vahukoor magustoidule!"


PILDID!
Piltide seletuseks. Jäädvustatud olid sündmused auhindade üleandmisest. Toompea Noortekoda reklaamis suvel toimuvaid Eesti Noorte Kommertskoja suvepäevi line-dance etteastega. Kojarahvas oli cowboy stiilis.
Õhtuse peo stiiliks oli vene jaht. Kohale olid tulnud nii soldatid, kasakad, miilitsad, snegurochkad kui ka ohvitseride lesed.
Üritusest tegid pilte Maarja ja Maret.

Kommentaare ei ole: